Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul serviciilor medicale stomatologice, Clinica Dentart imbina calitatea serviciilor, tehnologia de ultima ora si ultra competentele staff-ului medical, intr-una dintre cele mai bune clinici de profil din Romania.

Beneficiind de experienta domnului dr. Calin Iacob Tataru, Clinica Dentart a reusit sa ridice standardele calitative in domeniu, transformand o simpla vizita la medicul stomatolog intr-o adevarata experienta. Amplasata intr-o cladire cu un aer avangardist, clinica ofera inca de la intrare un suflu modern. Trecand printr-un punct de igienizare, pacientii pot lua pulsul cu staff-ul clinicii in zona de receptie sau customer care, unde vor putea gasi raspunsuri sau solutii problemelor lor. Tot acolo vor putea regasi orice informatie digitalizata legata despre istoricul lor ca pacienti ai clinicii. Cele doua sali de asteptare adaptate special pentru confortul pacientilor ofera accesul catre cabinetele personalului medical. In timpul de asteptare pacientii pot folosi punctele sanitare create special pentru ei, accesul la apa, Wi-Fi, documentare TV precum si materiale pentru lectura, toate acestea contribuind la relaxarea fizica si mentala a acestora.

In spatele usilor inchise ale cabinetelor medicale si a laboratoarelor, gasim o tehnologie medicala avansata direct proportionala cu tendintele in domeniu ale anului 2017. Tehnologia de ultima ora se foloseste atat la tratamentul si interventiile pacientilor, cat si la activitatile auxiliare ale personalului din laboratoarele de radiologie si tehnica dentara. Datorita tehnologiei moderne, personalul medical are acces la istoricul tuturor pacientilor in fiecare incapare a clinicii in format digital.

Sala de conferinte amplasata la parterul clinicii, este la randul ei dotata din punct de vedere tehnologic la ultimele standarde. Aici de-a lungul anilor conferintele organizate de catre dr. Calin Iacob Tataru si personalul clinicii, au inregistrat un real succes si o serie de colaborari la nivel national intre doctori de renume.