Clinica stomatologica Dentart ofera o serie de servicii destinate medicilor dentisti in vederea stabilirii unui plan de tratament. Folosirea aparaturii de ultima generatie permite utilizarea unor doze reduse de radiatie cu aproximativ 90%. Serviciile clinicii includ:
  • Radiografia panoramica 
  • Radiografia retroalveolara (periapicala)
  • TLRadiografia de profil (cefalometria)
  • Radiografia 3D (CBCT)
Radiografia panoramica - ​este o metoda de investigatie ce permite vizualizarea in ansamblu a dentitiei (tuturor dintilor)​​​ si a elementelor maxilo-faciale inconjuratoare (osul maxilar si mandibular, sinusul maxilar, articulatiile temporo-mandibulare).

Radiografia retroalveolara (periapicala) - ​aceasta ofera o imagine a intregului dinte, de la coroana pana la radacina si osul in care acesta este ancorat. Radiografia ajuta medicul sa identifice unele dintre cele mai comune probleme: caria, abcesul dentar, boli gingivale, starea lucrarilor de restaurare, prezenta tartrului si​​​ fisuri.

TLRadiografia de profil (cefalometria) - ​este cea mai fidela metoda de investigatie care ajuta la punerea unui diagnostic de anomalie dento-maxilara. Aceasta da informatii asupra sensului si directiei  pentru dezvoltarea structurilor osoase.

Radiografia 3D (CBCT) - 
​tomografia dentara aduce informatii pretioase deoarece ofera imagini tridimensionale: axiale, sagitale si panoramice a arcadei dentare. Aceste imagini complexe permit medicului dentist sa vizualizeze, sa masoare si sa planifice cu acuratete viitorul plan de tratament excluzand eventualele riscuri.

Radiografia dentara este necesara pentru: detectarea infectiilor dintilor, evaluarea starii parodontale, descoperirea cariilor interdentare, identificarea unor fisuri sau anomalii, identificarea dintilor in curs sau a celor neerupti, dar si pentru evaluarea implantului dentar, aparatelor ortodontice si a tratamentelor endodontice.​​​