Laboratorul clinicii Dentart realizeaza o multitudine de lucrari de estetica si protetica dentara indiferent de complexitatea acestora. Cu o vasta experienta data de catre studiile efectuate in tara si in strainatate, cat si de volumul mare al lucrarilor, tehnicienii nostri Catalin Pop si Mihai Magdas, asigura o calitate a lucrarilor deosebit de apreciata.

Dotarile laboratorului de tehnica dentara sunt de ultima generatie la fel si materialele folosite iar lucrarile ce pot fi executate in cadrul clinicii noastre sunt:
- lucrari protetice integral ceramice
- lucrari protetice metalo ceramice
- lucrari protetice din materiale nobile (aur)
- lucrari protetice pe implanturi
- incrustatii din materiale nobile sau ceramice
- proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale
- lucrari acrilice provizorii
- proteze mobilizabile
- gutiere de albire si bruxism

Folosind tehnologia CAD-CAM: frezarea computerizata a scheletelor lucrarilor, laboratul clinicii asigura o inalta precizie a lucrarilor.  Cu ajutorul acestor aparate de frezat se pot realiza schelete din diferite tipuri de materiale: ceara, PMMA - polimer, zirconiu, metal, titan.

Pentru a reda forma sau culoarea initiala a danturii, dupa frezare scheletele din oxid de zirconiu se pot placa cu diferite mase ceramice. De asemenea se pot realiza lucrari din zirconiu integral PRETITAN ZIRCON, care nu mai necesita placarea ceramica, fiind colorate mai apoi fiind sintetizate in cuptoarele speciale.

Lucrarile provizorii acrilice se frezeaza dintr-un bloc de polimer - PMMA, rezultatul final avand o adaptare, rezistenta si coloristica net superioara celor realizate prin metoda clasica prin fierbere sau folosind lampa UV.